Asesoría Cartellà

Assessoria Fiscal

Una adequada planificació i gestió fiscal, a més de complir amb les seves obligacions els permetran incrementar els seus beneficis de forma segura.
+ INFO
Asesoría Cartellà

Assessoria Laboral

Sabem que el factor humà és el principal actiu de la seva empresa. Volem ser part integrant del seu departament de RR.HH.
+ INFO
Asesoría Cartellà

Assessoria Jurídica

Avui dia és i​​mprescindible tenir una cobertura jurídica de confiança en l'entorn empresarial i privat.
+ INFO
Asesoría Cartellà

Gestió Comptable i Laboral

El nostre departament comptable serà un més en la seva empresa, amb una comunicació fluïda que li permeti utilitzar aquesta eina de forma eficaç en la presa de decisions.
+ INFO
Asesoría Cartellà

Targetes de Transport

Atenció personalitzada per gestió i tramitació de targetes de transport.
+ INFO
Asesoría Cartellà

Reformes i Homologacions

Realitzem qualsevol tràmit de vehicles industrials en tot el territori nacional, des de la seva legalització per tràfic intracomunitari, a importacions de fora de la Unió Europea.
+ INFO

Les nostres especialitats

Asesoría Cartellà, S.L. és una empresa de serveis empresarials amb una àmplia experiència de més de 25 anys en el sector. La integren un conjunt de professionals especialitzats a cada àrea d'actuació i té com a missió oferir un servei integral a les empreses en l'àmbit fiscal, comptable, laboral, jurídic i de gestió empresarial, a més d'oferir també serveis especialitzats al món de l'automoció i del transport.

Volem ser per als nostres clients una eina bàsica en la gestió diària del seu negoci i en la presa de decisions.

Estem especialitzats en el servei integral a empreses relacionades amb el transport, podent-los oferir solucions per a totes les obligacions legals que els afecten i també en les relatives a la gestió empresarial.

Com podem ajudar-lo?

Per a qualsevol consulta que ens vulgui fer contacti'ns sense compromís:Contactar